All Remove har siden 1987 beskæftiget sig med renholdelse af facader, pladser, skulpturer, gulve og meget andet, samt imprægnering af samme. Ofte har det inkluderet brugen af eksterne samarbejdspartnere på rengøringssiden.

Det er derfor en helt naturlig udvikling at All Remove nu også har investeret i en egen rengøringsvirksomhed, under navnet All Remove Clean.

All Remove Clean er en sammenlægning af firmaerne It’s Clean og Sort-Hvidt, der har mere end 20 års erfaring på rengøringsmarkedet. Kundekredsen tæller mange store, mellemstore og små virksomheder. All Remove Clean beskæftiger i øjeblikket over hundrede medarbejdere og har det daglige ansvar for at renholde mere end 250.000 kvadratmeter kontorer hver uge.

Kunderne hos All Remove Clean oplever et ægte engagement og en dynamisk organisation, der sikre at serviceopgaverne løses præcist som aftalt.

Ud over kontorrengøring tilbyder All Remove Clean bla. ejendomsservice, vinduespolering, trappevask og tæpperens. All Remove Clean er i øvrigt godkendt som SKI-leverandør.

All Remove Clean – mere rent for pengene

Henvendelser kan rettes til direktør Lars Roelann på lr@allremove.dk eller på telefon 70 10 07 07. Yderligere information kan findes på vores hjemmeside www.allremove.dk