Preloader All Remove Danmark

Er du vores nye økonomielev med flair for controlling?

All Remove Danmark A/S søger en dygtig økonomielev med flair for controlling, som kan bidrage til at sikre den forsatte succes i virksomheden på vores hovedkontor i Glostrup.

Hos All Remove Danmark A/S udfører vi anti-graffiti beskyttelse og imprægnering af facader, kontorrengøring, trappevask, ejendomsservice og vinduespudsning. Vi er 110 dedikerede kolleger fordelt i Glostrup, Odense og Risskov ved Aarhus, og vi lægger altid stor vægt på at benytte skånsomme og miljøvenlige produkter i vores arbejde.

Vi søger en økonomielev, der drømmer om en fremtid som Controller
Som økonomielev vil du indgå i vores økonomiafdeling, som i dag består af 2 bogholdere, der tager sig af bogholderiet fra A-Z. Du vil blive oplært i lønadministration, momsregnskab, finans-, debitor- og kreditorbogholderi, fakturering, udlægsafregninger, men dit fremadrettede fokusområde vil være inden for afstemning, controlling og rapportering. Du vil referere direkte til økonomidirektøren, som du vil få et tæt samarbejde med.

Om dig
Du arbejder struktureret og detaljeorienteret og er som person imødekommende, udadvendt og serviceminded, samtidige med at du tager ansvar for dine opgaver. Du er nysgerrig og videbegærlig og søger altid den bedst løsning uden at fortabe dig i detaljen.

Vi tilbyder
Hos All Remove Danmark A/S får du en travl og spændende hverdag, hvor du bliver en del af et dynamisk miljø med en uformel omgangstone. Vi prioriterer det sociale højt og spiser derfor frokost sammen hver dag i vores kantine, hvor vi får mad leveret udefra, og vi spiser morgenmad sammen hver fredag. Desuden er der mulighed for en omgang bordtennis, når hjernen har brug for en pause eller arbejdsdagen er ved at være forbi.

Stillingen er 37 timer mandag til fredag i tidsrummet 8:00 – 16:00. Det er let at komme hertil med offentlig transport, og her er gode parkeringsmuligheder.

Hvis du er interesseret i stillingen som økonomielev, så send os en ansøgning samt et CV snarest muligt og gerne inden den 2. juli 2021 via ansøgningsknappen. Vi ønsker stillingen besat i midten af august eller start september.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Jesper Bacher på telefon 30 17 86 78.

Vi indkalder til samtaler, efterhånden som vi modtager ansøgningerne, og stillingsopslaget vil blive fjernet, når den rette kandidat er fundet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.

Ansøg via elevportalen.dk