Preloader All Remove Danmark
All Remove Danmark logo på mobil og tablet

Er du vores nye erfarne rengøringsinspektør?

All Remove Danmark A/S søger branchens dygtigste rengøringsinspektør, som kan sikre den forsatte succes i virksomheden, tilknyttet vores hovedkontor i Glostrup.

Hos All Remove Danmark A/S udfører vi kontorrengøring, trappevask, ejendomsservice, vinduespudsning, anti-graffiti beskyttelse og imprægnering af facader. Vi er 110 dedikerede kolleger fordelt i Glostrup, Odense og Risskov ved Aarhus, og vi lægger altid stor vægt på at benytte skånsomme og miljøvenlige produkter i vores arbejde.

Ansvarsområde
Som rengøringsinspektør får du ansvaret for et hold af rengøringsassistenter, der hovedsageligt har trappevask, rengøring af lejligheder, vinduespudsning og ejendomsservices som kerneområde.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og du bliver ansvarlig for den daglige kontakt med vores kunder, herunder ved tilsyn og mersalg. Du skal sikre vores fortsatte høje kvalitet, ved at du bidrager til at ansætte, uddanne og motivere rengøringsassistenterne. Det bliver samtidig din opgave at følge op på tidsregistrering, levering af varer og materialer samt udarbejdelse af kvalitetsrapporter.

Dit arbejdsområde vil primært være i Region Hovedstaden og du kommer til at referere til den ansvarlige driftschef på kontoret.

Personlige kompetencer
Du formår at have det skarpe og præcise overblik samtidig med, at du forstår de bløde værdier der findes, når man arbejder sammen med andre mennesker. Du arbejder til dagligt i Office-pakken, og er god til at arbejde i Excel. Har du kendskab til Microbizz og Super Office vil det være en fordel. Du har humor og en positiv, rolig og fagligt kompetent personlighed, som elsker at tage fat, så vel i de faste opgaver som ad hoc-opgaverne. Du er samtidig god til at begå dig på dansk og engelsk både i skrift og tale.

Vi tilbyder
En travl og spændende hverdag, hvor du bliver en del af et dynamisk miljø, med en uformel og hyggelig omgangstone. Vi vægter vores arbejdsmiljø højt og det er vigtigt, at vi som kolleger på tværs af afdelingerne kender hinanden, hvorfor vi altid spiser fredagsmorgenmad og frokost sammen.

Stillingen er 37 timer om ugen med løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Jobstart
Hvis du er interesseret i stillingen som rengøringsinspektør, så upload din ansøgning samt et CV via ”Søg jobbet online” snarest muligt og senest den 22. juni 2021. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Spørgsmål til stillingen kan rettes til driftschef Ole Johannessen pr. mail oj.clean@allremove.dk.

Vi ønsker opstart snarest muligt og indkalder derfor til samtaler efterhånden som vi modtager ansøgningerne. Stillingsopslaget vil blive taget ned, når den rette kandidat er fundet.

Søg jobbet online