I Horsens udklækker Learnmark fremtidens folk til dansk erhvervsliv. For at give talenterne flotte forhold skal facaden naturligvis også være i orden.

Hvert år er der over 2.000 elever, der bliver undervist og uddannet hos Learnmark i Horsens. Det er alt fra 10. klasser, ungdomsuddannelser, efter- og videreuddannelser – unge mennesker som en dag skal drive dansk erhvervsliv videre.

Alger overalt
Men det er alt andet lige ikke særlig inspirerende at gå i en skole, hvor facaden er smudset til med alger. Derfor blev All Remove sat på opgaven med facaderens, der viste sig at være mere udfordrende end ventet.

Facaden var nemlig malet, og derfor var det ikke muligt at afrense for fuld kraft. Ikke alene kunne malingen risikere at skrælle af, men betonen kunne også risikere at blive ødelagt – hvilket den allerede var i forvejen, så visse steder skulle repareres af en murer.

Afrensning med finesse
Ved hjælp af skånsomme midler til algefjernelse og tålmodigt afrensningsarbejde, blev overfladerne heldigvis langsomt pæne igen. Alle betonkanter blev også afrenset foran bygningen plus at der blev udbedret nogle problemer på fliserne.

Tilslut blev betonkanterne behandlet med All Removes stærke imprægnering. Nu kan de klare sig mod smuds, alger og andet forurening et godt stykke ud i den fremtid, de unge elever bliver klædt på til.

Vil du vide mere om facaderens, algefjernelse eller imprægnering? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular