Bænke, borde og andre træoverflader kan med tiden blive grå og grimme. All Removes behandling til træoverflader, Revitaliser, kan give træet nyt liv og beskytte materialet fremover.

Udendørs træoverflader bliver udsat for lidt af hvert. Med tiden kan det få konsekvenser for udseendet. Bænker og borde bliver grå og grimme, og terrasser og trapper kan blive jordslåede og rammes af begroninger.

Revitalisering af træ
All Remove har igennem mange år givet træoverflader nyt liv. Løsningen begynder med en afrensning af træet og derefter en behandling med Revitaliser.

Behandlingen får årerne i træet til at rejse sig, så træoverfladen kommer til at se ud som ny igen. Til sidst får behandlingen en træimprægnering, der beskytter træoverfladen i lang tid fremover.

Penge at spare
For kommuner og virksomheder kan der være mange penge at spare. I stedet for at skulle købe nye borde, bænke og andet træudstyr, kan revitaliseringen sammen med imprægneringen give et flot og langvarigt resultat.

Vil du vide mere om All Removes løsning til afrensning af træ? Så kontakt os på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular