Pletter og prikker fjernet fra bil

Der var pletter og prikker overalt på den lille Kia Picanto, der var blevet udsat for graffiti. Heldigvis lykkedes det vores erfarne folk at få hærværket fjernet fuldstændigt.

Da en lille Kia Picanto var blevet oversprayet med graffiti, stod et forsikringsselskab overfor en udfordring. Skulle hele bilen lakeres om eller ville det være muligt at fjerne graffitien ved hjælp af en afrensning?

Skudt over målet
Efter at have undersøgt priserne hos autoværksteder stod det klart, at det ville være en meget stor omkostning at få bilen lakeret. I forhold til en afrensning var prisforskellen omkring 600%. Derfor blev All Remove sat på opgaven. Spørgsmålet var, hvordan resultatet ville blive?

Fuldstændigt fjernet
I All Remove har vi mangeårig erfaring med at fjerne graffiti på alt fra biler og varevogne til busser og toge. Vores servicefolk gik derfor i gang med opgaven, der både krævede grundighed og tålmodighed og et stort kendskab til afrensningsmidler og sarte overflader.

Plet efter plet lykkedes det dog at fjerne al den ulovlige graffiti, så da arbejdet var færdiggjort, kunne den lille og nu rene Kia Picanto trille fin og ren ud i trafikken.

Vil du vide mere om All Removes graffitifjernelse? Så kontakt vores konsulent Michael Kjærulff på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular