Mød All Remove på MIPIM

Vi ser frem til at møde nye og gamle samarbejdspartnere på MIPIM. I år har vi fokus på vores unikke betonlasur, der giver mange kreative arkitektoniske muligheder, og store besparelse på facadebudgettet.

Fra 13. til 17. marts rejser arkitekter, fageksperter og andre fra bygge- og ejendomsbranchen igen til MIPIM-messe i Cannes. All Remove er repræsenteret af CEO Lars Roelann og Business Developer Peter Landau.

Hør mere om betonlasur
Med i kufferten har de farveprøver på betonlasur og fotobøger fyldt med vores seneste referencer, som fx AUH Forum, Enghusene, Jubilæumshuset og flere andre. I øvrigt også flere projekter med indfarvning af indvendige vægge og pudsede overflader.

Er du nysgerrig efter at høre mere om en facadeløsning, der både kan sætte kulør på byggeriet, sænke facadeomkostningerne og beskytte overflader i mange år frem? Så mød dem i Cannes og hør mere om All Removes erfaringer med betonlasur inkl. imprægnering.

Skal vi aftale et møde?
Med mere end 20.000 forventede gæster vil det uden tvivl være en god idé at aftale et møde i forvejen. Det kan du gøre ved enten at kontakte Lars Roelann eller Peter Landau på LinkedIn – eller booke et møde her. Håber vi ses i Cannes.

Book møde