Nogle gange er det bare lettere at tage cyklen

Når All Remove udfører ejendomsservice i Indre By i København kan det ikke altid svare sig at tage bilen. Især ikke i dagtimerne i hverdagene, hvor der er tung trafik og det er så godt som umuligt at finde en parkeringsplads.

Specialdesignede ladcykler

Derfor får All Remove nu tre nye ladcykler i 2016. Cyklerne skal gøre det lettere og mere effektivt for medarbejderne at komme omkring i byen, når de skal udføre deres arbejde inden for ejendomsservice.

Ladcyklerne er specialdesignede til All Remove. Der er plads til udstyr, spande, teleskopstiger, koste m.m. på ladet, og fordi det er el-cykler, bliver det også lidt lettere at træde i pedalerne, når der er fuldt læs på cyklen. Medarbejderne bliver selvfølgelig også klædt på til vind og vejr.

Godt for miljøet

Hos All Remove stræber vi altid efter at passe på miljøet. For eksempel er vores to hovedprodukter til graffitiafrensning og imprægnering fuldstændigt giftfri og ufarlige for både natur, mennesker og dyr. Vi kan naturligvis ikke afskaffe vores biler, men cyklerne til Indre By er dog et lille tiltag, der også er til gavn for naturen omkring os.