De fleste boligforeninger får vasket trapper en gang om ugen, men nu er der kommet en ekstra opgave til. For at undgå coronavirus får flere ejendomskunder nu også desinficeret.

Rene overflader er vigtigere end nogensinde. Det gælder især i skoler, supermarkeder og s-toge – og nu også ude i boligforeningerne, hvor beboere kan udsætte hinanden for smitte i opgangen.

Mindsker smittespredning på trapperne
Derfor bliver en lang række overflader nu desinficeret regelmæssigt for at mindske risikoen for at sprede coronavirus. Den ekstra rengøring finder bl.a. sted på gelændere, dørtelefoner, dørrammer, dørhåndtag, elevatorknapper og andre displays. Kort sagt alle de steder, man normalt sætter sine hænder og fingre.

Effektiv rengøring mod virus – skånsom mod overfladerne
All Remove tilbyder ejendomskunder at rengøre overfladeren med en særlig desinfektion, der fjerner bakterier og vira med helt op til 99,999 %. Behandlingen egner sig fint til boligforeninger, fordi desinficeringen ikke indeholder chlor eller aldehydforbindelser. Den afgiver heller ikke dampe.

Fordi behandlingen ikke ætser, er den skånsom og derfor velegnet til sarte belægninger og overflader, som der er i visse gamle ejendomme i byerne.