Alger og smuds har ikke højdeskræk. Men det havde vores servicefolk heldigvis heller ikke, da de gik i liften og afrensede facaden på Aalborg Universitetssygehus.

Det er ikke alle, der kan li’ at hænge i en lift i 43 meters højde. Ikke desto mindre var det præcis, hvad vores servicefolk var nødt til, da Aalborg Universitetssygehus skulle rengøres udvendigt.

Alger i skyerne
Selvom hospitalet er langt højere end trækronerne i området, havde alger og smuds nemlig alligevel fundet vej til betonoverfladerne. Man skulle nærmest tro, at de små grønne gevækster var blevet fløjet ind med skyerne, for helt fra toppen og ned var det tydeligt, at algerne havde boltret sig.

Hundredevis af kvadratmeter
All Removes servicefolk gik derfor i gang med det store arbejde med at udføre facaderens på de mere end 2.400 m2 betonoverflader. Ganske hurtigt blev det dog tydeligt, at arbejdet skulle blive en ren fryd for øjet.

Nu fremstår sygehuset igen pænt og rent til glæde for de over 6.000 medarbejder og mange patienter, der har deres gang i bygningen dagligt.

Vil du vide mere om All Removes facaderens? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller via vores kontaktformular