All Remove Danmark A/S holder – fortsat – Odense fri for graffiti

All Remove har igen vundet licitationen på bekæmpelse af graffiti inden for Ring I i Odense Kommune. Aftalen gælder frem til 2015.

Odense Kommune har det seneste årti haft en klar nul-tolerance politik overfor graffitihærværk: Man tolererer ikke graffiti, så det får maksimalt lov til at sidde en uge. Den politik har All Remove ført ud i livet for kommunen siden september 2002.

Bent Povlsen, Vej- og parkinspektør i Odense Kommune, bekræfter: ”Vi kan se at vores strategi med at få fjernet hærværket indenfor én uge, har effekt. For Odense Kommune er det vigtigt at byen fremstår ren og pæn, for at give borgerne en tryghedsfølelse. Men nok så vigtigt er det, at turisterne som besøger byen, får en positiv oplevelse. Odense er kendt for H. C. Andersen, og vi ønsker fra vores afdeling at være med til at give dem en ”eventyrlig” oplevelse”.

Salgschef Svend B. Hansen udtaler: ”Helt fra begyndelsen af samarbejdet med Odense Kommune, gjorde alle parter meget ud af at koordinere indsatsen mod graffitihærværk. Det har i praksis betydet at kommunen kørte en anti-graffiti kampagne for at få et samarbejde i gang mellem de kommunale selskaber (renovation, vand, elforsyning m.m.) og diverse ejendomsselskaber, handelsstandsforeninger, og øvrige butikker i området. All Remove har i den forbindelse tilbudt alle i området at fjerne graffiti til samme lave pris som den kommunen betaler.” Det startede tilbage i 2002 og gælder stadigt.

- Det kræver da en del arbejde at holde byen fri for graffiti, tags og klistermærker, siger Morten Brunholt, der er Konsulent hos All Remove i Odense, men vi tjekker byen dagligt og kender efterhånden hver en facade, byudstyr og andre kringelkroge, så vi kan løse opgaven efter kommunens høje kvalitetskrav.

Se filmklippet med interviewet af Bent Povlsen.