• afrensning

Når vi bruger kemi, tager vi både hensyn til miljøet og overfladen. Vi samarbejder eventuelt med Teknologisk Institut om at udvælge de rette løsninger.

Sådan gør vi
Hedvands-afrensning med kemi foregår på samme måde som normal hedvands-afrensning – forskellen er blot, at vi tilsætter kemien i vandet.

Afrensningen sker ved et højtryk på mellem 50-90 bar. Vandet varmes op i et mobilt oliefyr til den rette temperatur og trykkes igennem en stråledysse, som spreder vandet og renser facadematerialet.

Stråledysserne kan justeres og tilpasses i forskellige grader alt afhængig af hvilken effekt, der skal opnås. Effekten kan også varieres på maskinen i form af vandmængde, temparatur og tryk – alternativt holder vi ganske enkelt større eller mindre afstand til materialet.

Vi udfører en prøverensning på ikke kendte eller særligt vanskelige overflader, før vi går i gang med opgaven. Testen udføres altid i samråd med kunden, så udfaldskravet kan vurderes. Du kan se hvilken renhedsgrad, der kan forventes, og om der eventuelt skal tages højde for følgeskader.