Preloader All Remove Danmark
All Remove Danmark logo på mobil og tablet
All Remove fjerner graffiti fra 995 pr kvadratmeter All Remove fjerner graffiti fra 995 pr kvadratmeter

Graffitirens

Har du en facade eller bygning, der er blevet udsat for graffitihærværk? Så bør du hurtigst muligt sørge for at få det fjernet. Når en bygning først er blevet angrebet, tiltrækker det som regel flere hærværksfolk.  

Har din facade eller bygning fået graffiti?
All Remove fjerner og forebygger graffiti. Vi har mange års erfaring med fjerne den skæmmende gadekunst. Igennem årene har vi fjernet meget graffiti på mange forskellige slags overflader. Ved at vælge All Remove kan du få graffitien fjernet hurtigt og skånsomt af erfarne folk, der ved, hvad de gør – og hvad man ikke skal gøre. Udover at sikre dig en grundig og effektiv graffitirens, kan vi også forebygge imod fremtidig graffiti med en imprægnering.

Et tilbagevendende problem
Hos All Remove oplever vi mange kunder, som har store problemer med graffiti. Graffiti vender desværre tilbage, også selvom det bliver fjernet hurtigt. Derfor tilbyder vi abonnementsordninger, hvor vi hver uge tjekker bygninger og facader for graffiti og fjerner det. Det er også muligt at få et tilkaldeabonnement, hvor I selv tjekker for graffiti og kontakter os for at få den fjernet, når problemet opstår.

Sådan fjerner vi graffitien
Når vi fjerner graffiti, bruger vi tre forskellige former for graffitirens alt efter overfladens materiale. Vi arbejder med hedvandsafrensning, hedvands-afresning med kemi og højtryksspuling. Vi gør alt, hvad vi kan for at gennemføre en graffitirens, der er så skånsom som mulig – for det gælder om, at vi hverken ødelægger materialet eller miljøet.

Kontakt os nu – og få et tilbud på fjernelse af graffiti
Du kan kontakte os nu på 70 10 07 07 eller skrive til info@allremove.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores online formular nedenfor – så sender vi dig hurtigst muligt et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti.

 

Udfyld formularen online 
og opnå den særlige kampagnepris