Preloader All Remove Danmark
All Remove Danmark logo på mobil og tablet
All Remove fjerner graffiti fra 995 pr kvadratmeter All Remove fjerner graffiti fra 995 pr kvadratmeter

Graffitibeskyttelse

Det er både ærgerligt, besværligt og skidt for økonomien at få facaden ødelagt af ulovlig graffiti. Derfor kan det ofte spare sig at investere i en graffitibeskyttelse, der gør det nemt og billigt at fjerne graffiti.

Vælg den rette graffitibeskyttelse
En graffitibeskyttelse skal være usynlig og samtidig gøre det nemt at fjerne graffitien. All Remove tilbyder en kulhydratbeskyttelse, der er diffusionsåben. Der er tale om et produkt, der er helt fri for opløsningsmidler og er baseret på plante-polysaccharider. Graffitibeskyttelsen er dermed ikke til gene for miljøet.

Sådan udfører vi graffitibeskyttelse
Når overfladen er fuldstændigt afrenset for graffiti og andet smuds, påfører vi en usynlig hinde på facaden. Hinden kan fjernes igen med varmt vand under højt tryk. På den måde tager det ikke længe at fjerne ulovlig graffiti, så snart det er opstået. Takket være vores graffitibeskyttelse slipper vi for fremover at bruge kemi og andet, der kan udfordre miljøet. Til sidst påfører vi en ny usynlig graffitibeskyttelse. Kulhydratbeskyttelse diff.åben Din 52 615 0.012 opløsningsmiddelfri plante polysaccharider.

Kontakt os nu – og få et tilbud på fjernelse af graffiti
Du kan kontakte os nu på 70 10 07 07 eller skrive til info@allremove.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores online formular nedenfor – så sender vi dig hurtigst muligt et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti.

 

Udfyld formularen online 
og opnå den særlige kampagnepris


Referencer