Preloader All Remove Danmark
All Remove Danmark logo på mobil og tablet
All Remove fjerner graffiti fra 995 pr kvadratmeter All Remove fjerner graffiti fra 995 pr kvadratmeter

Fjern spraymaling

Er din facade blevet ramt af spraymaling eller graffiti fra spraydåser? Hos All Remove har vi årelang erfaring med at fjerne ulovlig graffitispray.

Få spraymalingen af vejen – inden der bliver sprayet mere
I All Remove har vi årtiers erfaring med at fjerne graffiti. Derfor ved vi også, at der ofte kommer mere, hvis det ikke bliver fjernet. Graffiti spreder sig til naboejendomme, lygtepæle og skilte i nærheden, fordi hærværksfolkene ofte ikke føler, de gør den store skade, hvis området allerede i forvejen er overmalet med graffiti.

Mangeårig erfaring med at fjerne spraymaling
Siden 1987 har vi fjernet ulovlig graffiti på mange forskellige slags overflader, lige fra busser og biler til broer og bygninger. Vi er især gode til at foretage skånsomme behandlinger, der ikke giver skygger eller farvenuancer i den behandlede overflade.

Miljøvenlig fjernelse af maling fra spraydåser
Vi går højt op i at bruge så miljøevenlige produkter og behandlingsmetoder som muligt – både når det gælder anvendelse og afskaffelse. All Remove bruger blandt andet to produkter til at anti-graffiti beskytte: PSS20 og Faceal Oleo. Begge produkter er miljøvenlige og skånsomme og fuldstændigt giftfri og underlagt e-mærkningsregler. 

Få en fast ordning
Er du tit udsat for graffiti hærværk på din bygning eller butiksfacade? Så har vi forskellige konceptpakker vi tilbyder, så du slipper for at bekymre dig om graffiti. Ved af have en fast aftale med os får du en hurtig udrykning og den laveste driftsøkonomi. 

Ønsker du hjælp til at fjerne spraymaling, så kontakt os nu på 70 10 07 07 eller skrive til info@allremove.dk

 

Udfyld formularen online
og få et tilbud på at fjerne graffiti

 


Referencer