Musikken spillede ikke på Odeons facade i Odense, der var blevet sort af smuds og alger. Problemet blev løst med en skånsom facaderens med hedvand.

Odeon er Odenses samlingssted nr. 1, når det gælder kulturliv. Her venter der masser af oplevelser, uanset om man kommer på grund af et teaterstykke, en koncert eller konference. Desværre var bygningens facade ikke ligefrem på førstepladsen. Alger og smuds havde sat sit kedelige aftryk på den ellers flotte arkitektur.

Vand gør underværker
All Remove fik derfor til opgave at rense den omkring 1.100 m2 store, hvide facade. Fordi bygningen allerede i forvejen var imprægneret med Faceal Oleo for 6 år siden, kunne afrensningen foretages på en miljøvenlig måde med hedvand og uden brug af rensemidler.

Koordinering og koncentration
For at kunne løse opgaven i knudepunktet og samtidig sørge for, at trafikken kørte, som den skulle, blev der i samarbejde med Odense kommune spærret forsvarligt af og fundet lifte, der ikke lavede skade på vej og belægning. Det gjorde, at borgerne kunne følge arbejdet, være trygge i trafikken samtidig med at All Removes servicefolk kunne koncentrere sig om at få den hvide facade flot igen.

Nu er koncerthuset igen lige så storslået udenpå som indeni.