Lalandias gæster får nu et lidt finere førstegangsindtryk, når de skal besøge ferielandet i Billund. Indgangsfacaden er nemlig blevet helt fri for alger og imprægneret.

Der er rift om pladserne i Lalandia i Billund. Hen over sommeren er der næsten fuldt hus. Det betyder, at der kommer ganske mange mennesker forbi indgangspartiet til det danske ferieland. Indtil for nylig gav det dog et knap så godt førstegangsindtryk.

Kradsbørstige alger
Betonfacaden på indgangsbygningen var nemlig blevet angrebet af alger – hvilket sendte et misligholdt signal til kunderne. Det var bl.a. de kradsbørstige rødalger, der ”æder” sig ind i facaden, som havde angrebet betonen. De røde alger er svære at komme til livs, så noget måtte gøres.

Hovedindgang renset og imprægneret
All Remove fik til opgave at sæbe facaden ind i algefjerner og derefter skylle algerne væk med hedvand. Og snart servicefolkene var gået i gang med rengøringen, begyndte det hurtigt at pynte.

Da facaderensen var overstået, blev betonen derefter beskyttet med All Removes imprægnering. Det mindsker markant risikoen for alger i fremtiden – og samtidig gør den det sværere for smuds og anden forurening at hænge fast.

Nu er Lalandias indgang klar til sommersæsonen, så de mange gæster får et rigtigt godt førstegangsindtryk.

Vil du høre mere om All Removes facaderens, så kontakt Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller få et tilbud.