Preloader All Remove Danmark
All Remove Danmark logo på mobil og tablet
overfladebehandling betongulve

Overfladebehandling betongulv

Ubeskyttede betongulve tager langt nemmere imod stænkpletter og smuds. Det kan være alt fra kaffe- og rødvinspletter til smuds fra gaden eller tyggegummi. Når først skaden er sket, kan det være svært at fjerne pletterne igen – uden at der vil være skygger eller farveændringer.

En stærk overfladebehandling er løsningen
Nye betongulve bør derfor altid behandles, så de er beskyttede mod smuds og stænk. En løsning er voks, men desværre ændrer voks markant på betonens udseende, og desuden har erfaringen vist, at voks ikke er lige så holdbart som en imprægnering

En imprægnering ændrer overfladespændingen sådan at smuds, støv og snavs ikke binder sig fast til betonen. På den måde kan man nemt rengøre betonoverfladen og bevare det rene udseende.

Få en mat overfladebehandling
All Removes overfladebehandling til beton fås i både mat og blank. En mat overfladebehandling er særligt velegnet til beton, fordi man bevarer det rå look. Allerede nu har vi i All Remove adskillige referencer på mat gulvimprægnering, bl.a. i Dokk1 i Aarhus og i Vendsyssel Teater.

Alle All Removes imprægneringer er 100% vandbaserede og indeholder ingen opløsningsmidler eller silikone. Samtidig er imprægneringerne diffusionsåbne. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvimprægnering, så kontakt os nu på 70 10 07 07 eller skriv til info@allremove.dk

 

Udfylde formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.