Preloader All Remove Danmark
All Remove Danmark logo på mobil og tablet

Rengøringsassistenter søges

cleaning assistants hiring2

Er du vores nye rengøringsassistent?

Er du en erfaren, ansvarsbevidst og fleksibel rengøringsassistent? Så er det måske dig, vi gerne vil byde velkommen som en del af vores travle team i hele Danmark.

Jobbet

Rengøring hos vores faste kunder eller afløsning ved ferie og sygdom. Der kan være tale om både morgen-, aften- og weekend-arbejde.

Krav

  • Du har egen bil eller transportmulighed
  • Du taler engelsk, men dansk er en fordel
  • Du har en ren straffeattest
  • Ligesom os lægger du stor vægt på kvalitet og fleksibilitet  

Ansøgning

Hvis du ønsker at være en del af en spændende arbejdsplads med dygtige og glade kollegaer, kan du udfylde nedenstående formular, hvor du vedhæfter din ansøgning med CV. Du er også velkommen til at sende ansøgningen til os på mailadressen job@allremove.dk. Vi modtager ikke telefoniske jobansøgninger.

Om os

All Remove Danmark A/S blev grundlagt i 1987 og er markedsledende indenfor graffitiafrensning- og beskyttelse mod graffitihærværk.  Igennem årene har vores forretningsområder udvidet sig væsentligt. Således tilbyder vi i dag bl.a. afrensning og forebyggelse mod alle former for snavs og forurening, byggestøv og meget mere. Et af vores hastigt voksende forretningsområder er imprægnering af betonfacader, betongulve- og belægninger, designbeton m.m., hvor vi beskytter overfladen med den patenterede betonlasur Faceal Oleo. Endelig tilbyder vi også at løse opgaver indenfor erhvervsrengøring og ejendomsservice. All Remove Danmark A/S har afdelinger i Glostrup, Odense, Aarhus samt i Trondhjem, Norge.