• Beton parkeringskaelder low
  • beton kaelder low

I første omgang forbinder man måske ikke beton med æstetik. Ikke desto mindre er æstetik et nøgleord, når man taler om betonoverflader, som de indgår i en bygnings visuelle fremtoning.

Beton er ikke bare beton
Der er mange forhold, der har betydning for en betonoverflades udseende: F.eks. støbeformen og forskallingstypen kombineret med ønsket om hvordan byggeriet skal fremstå. Det er også grunden til, at man deler beton op i flere kategorier, f.eks. industribeton, anlægsbeton, designbeton m.m.

Ligesom andre overfladematerialer bliver beton nedbrudt med tiden. Det sker dog langsomt, men processen får alligevel konsekvenser for bygningens udseeende – og holdbarhed.

Beskyt overfladerne
Derfor er det afgørende, at man har en grundig forståelse af materialets natur – og ved hvordan man renholder overfladen. Det er især vigtigt, at man fokuserer på drift og vedligeholdelse allerede i byggefasen. Reparationer af en betonoverflade vil nemlig altid kunne ses.

Det er naturligvis her at overvejelserne om imprægnering kommer på banen. Imprægnering sparer sig hjem ved at mindske eller i perioder endda overflødiggøre vedligeholdelse. Det forlænger materialernes holdbarhed og det hjælper med til at bevare en bygnings visuelle udtryk.

Faceal Oleo er et produkt, der opfylder alle de krav man kan stille til en imprægnering. Og mere til.