Vinder licitation for 3. gang i Odense Kommune

All Remove Danmark A/S har for 3. gang vundet licitationen på bekæmpelse af graffiti inden for Cityringen i Odense Kommune. Aftalen gælder frem til 2019.

Aftalen omfatter fjernelse af og beskyttelse imod graffiti – på byudstyr, bygninger samt udvalgte broer og tunneller.

Odense Kommune har det seneste årti haft en klar nul-tolerance politik overfor graffitihærværk: Man tolererer ikke graffiti. Derfor får graffiti maksimalt lov til at sidde en uge. All Remove har hjulpet med at føre denne politik ud i livet for kommunen siden september 2002.

Bent Povlsen, vej- og parkinspektør i Odense Kommune, bekræfter: "Vi kan se, at vores strategi med at få fjernet hærværket indenfor én uge har effekt. For Odense Kommune er det vigtigt, at byen fremstår ren og pæn for at give borgerne en tryghedsfølelse. Men nok så vigtigt er det, at turisterne som besøger byen, får en positiv oplevelse. Odense er kendt for H. C. Andersen, og vi ønsker i vores afdeling at være med til at give dem en ”eventyrlig” oplevelse.

All Remove Danmark A/S fortsætter ligeledes den succesfulde anti-graffiti kampagne, hvor Byens erhvervsdrivende og borgere kan tilmelde sig abonnementsordningen og få fjernet graffiti til faste lave priser.