Facader med søsten er et nemt offer for alger. Heldigvis kan algerne spules væk, men vil man mindske risikoen for, at de kommer igen, skal der mere til.

Søstensfacader er der mange af rundt omkring i Danmark, især på industri- og produktionsbygninger. Facaderne er kendetegnet ved deres mønstrede overflader, der på afstand nærmest minder om terrazzogulve.

Nubrede overflader samler smuds og alger
Overfladerne er dog langt fra glatte som på et badeværelse, men tværtimod nubrede og fyldt med små revner og sprækker – og netop derfor er søstensfacader et nemt offer for smuds og alger.

1.700 m2 afrenset og imprægneret
En søstensfacade i Taastrup var netop blevet hårdt ramt af alger og smuds. All Remove fik derfor til opgave at afrense facaden. I alt kom servicefolkene igennem 1.700 m2 beton- og søstensfacade.

For at mindske risikoen for at algerne vender tilbage blev facaden derefter imprægneret med Faceal Oleo. Takket være den usynlige imprægnering vil søstensfacaden være beskyttet mod smuds og alger i lang tid frem.

Til slut fik alle vinduerne selvfølgelig også en vinduespudsning, så hele bygningen fremstår helt ren igen.

Vil du høre mere om All Removes facaderens til søstensfacade eller andre facader, så kontakt vores konsulent Jane Thillerup på 70 10 07 07 eller få et tilbud nu.