Årets Byggeri 2022

Christoffer Carlin pris

Vores konsulent, Christoffer Carlin, med diplomet for at være en del af Årets Byggeri 2022.

Det nye flygtningemuseum, FLUGT, i Oksbøl har vundet prisen som Årets Byggeri 2022 i kategorien Åben. All Remove har imprægneret teglstensgulvene.

I sommers slog dørene op til Danmarks nye flygtningemuseum, FLUGT. Den gamle flygtningelejr i Oksbøl er med hjælp fra Bjarke Ingels Group blevet omdannet til et flot, internationalt museum. Nu har Magasinet Byggeri kåret museet som Årets Byggeri 2022 i kategorien Åben.

Mat imprægnering på gulvene
All Remove er dermed igen en lille brik i et stort byggeri. I alt blev ca. 1.700 m2 teglstensgulve nemlig behandlet med All Removes imprægnering, Matlook, der beskytter teglstenene mod kaffe, sodavand, tyggegummi og andet smuds, som de mange museumsgæster kan risikere at plette med på gulvet.

Tredje Matlook-projekt som Årets Byggeri
Det er nu tredje gang, at All Removes Matlook-imprægnering bliver en del af Årets Byggeri. I 2019 var vores løsning en del af Blixens i Gellerup, og i 2021 var det Aarhus Arkitektskole. Vi sender en stor tak til NemByg A/S for et godt samarbejde på museet FLUGT.

Vil du vide mere om All Removes Matlook imprægnering? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller få et tilbud