Preloader All Remove Danmark
Grundig og effektiv afrensning af graffiti
All Remove har den største viden og erfaring om graffitirens i Danmark. Det nyder mange godt af – uanset om der er tale om facader, fredede bygninger, statuer eller støjværn.
Opstartstilbud inkl. kørsel & rensemiddel 775,- Derefter 250,- kr. pr. m2
Hvis du bliver ramt igen?
Godt beskyttet All Remove er eneforhandler af det verdenskendte beskyttelsesmiddel mod graffiti – PSS20.
PSS20-behandling Beskyttelsesmidlet er kulhydratbaseret og derfor 100% naturligt. Midlet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader. 55,- Pr. m2
Få et abonnement Efter afrensning anbefaler vi et abonnement, som kan betragtes som en forsikringsordning imod graffiti. All Remove tilbyder to muligheder:
Egenkontrol Indrapporter selv via vores app. Vi fjerner op til 4 gange pr. mdr. og genbeskytter. Pris fra: 50,- pr. måned
SE VIDEO
Inspektør Vi tjekker hver uge for jer og fjerner graffitien. Ved beskyttede flader genbeskyttes. Pris fra: 100,- pr. måned
Alle priser er ekskl. moms & miljøbidrag. Tilbuddet gælder nye kunder og i en radius af 30 km fra: København, Odense & Århus. Udenfor disse områder koster opstart 1.550,- kr.

Graffitibeskyttelse

Det er både ærgerligt, besværligt og skidt for økonomien at få facaden ødelagt af ulovlig graffiti. Derfor kan det ofte spare sig at investere i en graffitibeskyttelse, der gør det nemt og billigt at fjerne graffiti.

Vælg den rette graffitibeskyttelse
En graffitibeskyttelse skal være usynlig og samtidig gøre det nemt at fjerne graffitien. All Remove tilbyder en kulhydratbeskyttelse, der er diffusionsåben. Der er tale om et produkt, der er helt fri for opløsningsmidler og er baseret på plante-polysaccharider. Graffitibeskyttelsen er dermed ikke til gene for miljøet.

Sådan udfører vi graffitibeskyttelse
Når overfladen er fuldstændigt afrenset for graffiti og andet smuds, påfører vi en usynlig hinde på facaden. Hinden kan fjernes igen med varmt vand under højt tryk. På den måde tager det ikke længe at fjerne ulovlig graffiti, så snart det er opstået. Takket være vores graffitibeskyttelse slipper vi for fremover at bruge kemi og andet, der kan udfordre miljøet. Til sidst påfører vi en ny usynlig graffitibeskyttelse. Kulhydratbeskyttelse diff.åben Din 52 615 0.012 opløsningsmiddelfri plante polysaccharider.

Kontakt os nu – og få et tilbud på fjernelse af graffiti
Du kan kontakte os nu på 70 10 07 07 eller skrive til info@allremove.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores online formular nedenfor – så sender vi dig hurtigst muligt et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti.

Udfyld felterne, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Beskriv opgaven

Vedhæft billeder

Her kan du uploade billeder, som viser os, hvad opgaven drejer sig om.

  • Tilladte filtyper: gif, jpe, jpeg, jpg, png
  • Tilladte filstørrelser: 10MB
  • Maksimum antal filer: 6
  • Maksimum billede dimensioner: 8000×8000 pixels
  • Minimum billede dimensionser: 100×100 pixels

Samtykke til behandling af personlige oplysninger

Når du forespørger om et tilbud via All Removes hjemmeside giver du samtykke til at vi:

  • Registrerer, indsamler og behandler dine personlige oplysninger og andre materialer, du har vedhæftet eller indtastet i forbindelse med din forespørgsel
  • Behandler din forespørgsel hos de relevante medarbejdere hos All Remove

Dine oplysninger opbevares i vores systemer, hvor vi gemmer dem til først og fremmest at kunne svare på din forespørgsel, derudover gemmes de også til eventuelt senere brug, hvor vi kan bruge dem til statistik. Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få data om dig slettet. 


Referencer